tirsdag 6. januar 2015

The secret circle pt.3

Du sitter jo med en mistanke selv om hva som egentlig foregår i denne byen, bare dens navn, New Salem, samt bokens navn, Den hemmelige sirkel,  burde jo være et ganske klart hint.
Men en sirkel består av flere folk enn bare 2. Det er ikke alle i denne nye sirkelen som er like enig i at Cassie burde ha en plass i den som Diana er, og Cassie er ikke klar over selv at hun er en født heks.
Sirkelen var allerede komplett da Cassie ankom New Salem, men etter mye om og men, et dødsfall og litt overtagelse,  må resten av sirkelen innse at å bringe Cassie Blake inn i den er eneste løsning. Sirkelen må bli bundet.

Cassie blir vekt midt i natten, og brakt ned til stranden,  hvor innvielsen skal foregå, og sirkelen ska bli bundet.
Hun tror selvfølgelig alle er gale, men må til slutt innrømme at mye tyder på at hva hun blir fortalt gir mening. For mye har skjedd siden hun flyttet til denne merkelige lille plassen til at hun kan nekte på det. Hun blir fortalt at hennes mor og bestemor også var hekser, men ingen vet hvem hennes far er, om han var et vanlig menneske, eller heks han og. Cassie skal nå bli innviet i deres sirkel, endelig kan den bli bundet.
Dette er hvor Adam dukker opp igjenn.
Cassie blir lamslått, og har blandete følelser da det nå blir klart at hennes Adam viser seg være ingen annen enn hennes bestevenns kjæreste.
Sirkelen blir bundet, og er nå mye sterkere sammen, enn de var som individuell.
Det viser seg at sirkelen blir bundet akkurat i tide, da en rekke livstruende utfordringer står i vente.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar